Iunie, 2022

joi30Iunie6:00 PM10:00 PMJAZZUNIQUE 2nd edition | DAY 16:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Festivalul JAZZUNIQUE, aflat la a doua ediție, începe joi, 30 iunie, de la 18.00. În deschidere 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧 𝐋𝐢𝐬𝐭𝐚𝐛𝐚𝐫𝐭𝐡 𝐓𝐫𝐢𝐨 (Austria) vor cânta compoziții de pe albumele solo ale pianistului “Short Stories” și “Dedicated”.
Muzica trio-ului își are rădăcinile în jazz-ul modern, cu influențe din muzica pop și clasică, ceea ce crează un limbaj muzical distinct, jucăuș și provocator, accesibil dar complex, potențat de povestea care inspiră fiecare cântec.
Cu Daniel Erdmann la saxofon, Hasse Poulsen la chitară și Edward Perraud la tobe, 𝐃𝐀𝐒 𝐊𝐀𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋 cântă din albumul lor VIVE LA FRANCE la JAZZUNIQUE #2.
VIVE LA FRANCE este un tribut adus de cei trei muzicieni europeni țării lor de rezidență, dedicat istoriei și grandoarei culturale a Franței.
𝐃𝐀𝐒 𝐊𝐀𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋 au un limbaj muzical recognoscibil, în cei 16 ani de turnee, proiecte și înregistrări de albume au dezvoltat o legătură care ar putea fi descrisă ca telepatică. Sunetul trio-ului este palpabil, chiar și în cele mai suprinzătoare deghizări stilistice.
𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦:
June 30th,18:00
𝐌𝐀𝐑𝐓𝐈𝐍 𝐋𝐈𝐒𝐓𝐀𝐁𝐀𝐑𝐓𝐇 𝐓𝐫𝐢𝐨 (Austria)
Martin Listabarth – piano
Gidi Kalchhauser – bass
Alex Riepl – drums
𝐃𝐀𝐒 𝐊𝐀𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋 (Germany / Denmark / France)
𝑉𝑖𝑣𝑒 𝑙𝑎 𝐹𝑟𝑎𝑛𝑐𝑒
Daniel Erdmann – sax
Hasse Poulsen – guitar
Edward Perraud – drums

Ora

Joi 30 Iunie 18:00 - Joi 30 Iunie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120