Ianuarie, 2020

duminică12Ianuarie8:00 PM10:30 PMHalcyon. Ana Dubyk Trio8:00 PM - 10:30 PM 8 Locuri ocupate37 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
 
Halcyon
Ana Dubyk Trio
 
Ana Dubyk – voce
Toma Dimitriu – pian
Mike Alex – contrabas
 
Halcyon este un proiect care prezintă compoziții și aranjamente ale Anei Dubyk. Printre ele regăsim și “Silence in Petrila”, piesă nominalizată alături de muzica lui Mr. Jurjak pentru cea mai bună muzică originală (în documentarul “Planeta Petrila”, de Andrei Dăscălescu).
 
– – –
 
intrare:
– 20 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 30 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 12 Ianuarie 20:00 - Duminică 12 Ianuarie 22:30