Noiembrie, 2019

luni25Noiembrie8:00 PM10:30 PMELISA [DE]8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:JazzFii primul care rezervă45 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Green Hours prezintă:
 
ELISA [DE]
 
Elisa Herbig – voce, violoncel
Jo Bartmes – orgă electrică, pian electric, percuții
 
De la finalul anului 2018, ELISA se află într-o călătorie continuă întru definirea unui stil propriu și progresiv în pop, menținînd un sound eclectic prin încorporarea elementelor din alte genuri muzicale.
Muzica ei combină întinderi scandinave, melancolie germanică și o doză de atitudine americană, creînd un soundscape unic.
Recent, ELISA a găsit un spirit înrudit în Jo Bartmes și împreună explorează, în jurul violoncelului și a vocii, dezvoltînd o lume proprie de sunete.
 
intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 35 de lei – achitat în ziua evenimentului
 
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Luni 25 Noiembrie 20:00 - Luni 25 Noiembrie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120