Aprilie, 2024

vineri12Aprilie8:00 PM10:00 PMMara și Cauê cântă Elis și TomUnderGreen8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Mara și Cauê cântă Elis și Tom

Înregistrat și lansat în anul 1974, albumul “Elis & Tom” ocupă un loc special printre capodoperele muzicii braziliene.

Abia întorși din São Paulo, Mara Halunga și Cauê De Marinis, vor aduce un omagiu acestor două personalități marcante, atît cu piese de pe acest album, cît și cu alte opere muzicale compuse de Tom Jobim sau interpretate de Elis Regina.
Așadar, după 50 de ani de la apariția acestui album, vă invităm la un concert special : “Mara & Cauê cîntă Elis & Tom”
Această manifestare sinceră și autentică, unică în România, aduce din Brazilia, pe lîngă bine-cunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, rezultînd o călătorie ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro, fiind într-o continuă căutare și extindere. Mara, povestitoare sensibilă în limba portugheză, își împarte viața, în ultimii 10 ani, între București și São Paulo, care a devenit a doua ei casă. Cauê este brazilian, iar chitara lui cîntă sufletul poeziei din São Paulo și Rio de Janeiro.
În cei șase ani de existență, duoul a participat la mai multe festivaluri din România, a susținut nenumărate concerte atît București și în principalele orașe din țară, cît și în São Paulo, Roma, Stockholm etc. De asemenea, duoul format din Mara și Cauê a colaborat cu mai mulți muzicieni români sau brazilieni, invitîndu-i să cînte alături de ei muzică braziliană.

– – –

Locuri limitate. 

Preț bilete:
– 60 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.

Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.

☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 12 Aprilie 20:00 - Vineri 12 Aprilie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120