Februarie, 2022

sâmbătă26Februarie7:00 PM9:00 PMEchoes of soul7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Echoes of soul
Ioana-Teodora Spînu – voce
Albert Tajti – pian
Teodora și Albert se întorc pe scena Green Hours, de data aceasta într-un duo presărat cu dor de cîntat și bucurie de a reveni pe scenă. Cei doi au mai concertat de-a lungul timpului în duo și trio, sub pretexte muzicale precum AristoCats, Unlucky Valentine’s Day, Spring Revival, în Seria Deconectat #48, Pandemic Birthday (online). 
Preferăm să spargem puțin tiparul descrierilor clasice despre cît de frumos cîntă Albert la pian sau cît de personală poate să pară interpretarea unui standard de jazz din glasul Teodorei, invitîndu-vă să vă convingeți singuri odată cu acest concert.
Vor cînta multe balade? Vă vor face să vă bîțîiți picioarele pe sub masă? Nu știm nici noi, dar vă invităm să le fiți alături într-o seară presărată cu mici momente intime și cu cîteva surprize muzicale.

Locuri limitate

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

!!! Avînd în vedere reglementările legale în vigoare desfășurarea activității cu publicul în cadrul Green Hours se face în următoarele condiții:
Este permis accesul publicului în sala de spectacol pînă la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care:
▪︎ sînt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
▪︎ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 26 Februarie 19:00 - Sâmbătă 26 Februarie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120