Octombrie, 2021

joi21Octombrie8:00 PM10:00 PMDov Meraki - Jazz Groove8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Dov Meraki – Jazz Groove

dov meraki – voce
Adrian Neacșu – bas & effects
Adam Popa – ghitară
Raluca Pascaru – baterie

dov meraki (Andra Maria) este un artist autentic, compozițiile sale reflectând self awareness and self loving și blooming, ceea ce inspira publicul la a visa și a se conecta la o lume sonoră colorata de groove și armonii de jazz asupra cărora se așterne o voce childish dar puternică formând un tot armonios și foarte personal.

Proiectul a luat naștere în urma cu cinci ani și a participat la festivaluri precum Holzstock Festival, Deva Jazz Festival, Jazz in the Park, Street Food Festival, Jazz TM, Street Delivery, Drobeta International Jazz Day, etc.

!!! Avînd în vedere reglementările legale în vigoare desfășurarea activității cu publicul în cadrul Green Hours se face în următoarele condiții:
Este permis accesul publicului în sala de spectacol pînă la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care:
▪︎ sînt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
▪︎ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.

Preț bilete:
– 40 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 21 Octombrie 20:00 - Joi 21 Octombrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120