Octombrie, 2021

miercuri27Octombrie8:00 PM10:00 PMSorin Zlat Trio feat. Gianni Gagliardi (ES)8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours presents:
 
Bucharest – Barcelona Crossing
Sorin Zlat Trio feat. Gianni Gagliardi (ES)
 
Gianni Gagliardi – saxofon
Sorin Zlat – pian
Mike Alex – contrabas
Iulian Nicolau – baterie

Cu stiluri abordate ce oscilează de la cool jazz la post-bop, latin, avant-garde, proiectul propus este un testament al universalității muzicii, cu cei 4 muzicieni provenind din generații și școli de gîndire diferite, dar uniți de limba comună a jazzului. Concertul “Bucharest – Barcelona Crossing”  va cuprinde compoziții personale de pe albumul ”Endurance”, lansat de Sorin în anul 2015, creații noi ce vor fi incluse pe următorul album al pianistului “The Land of Dreams”, standarde de jazz și compoziții semnate de saxofonistul Gianni Gagliardi.
!!! Avînd în vedere reglementările legale în vigoare desfășurarea activității cu publicul în cadrul Green Hours se face în următoarele condiții:
Este permis accesul publicului în sala de spectacol pînă la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care:
▪︎ sînt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
▪︎ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.
 
Preț bilete:
– 50 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 27 Octombrie 20:00 - Miercuri 27 Octombrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120