Februarie, 2020

vineri14Februarie8:00 PM10:30 PMCorina Sîrghi & Cătălin RăducanuSă nu te superi dacă plîng8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz30 Locuri ocupate

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

concert
Corina Sîrghi și Cătălin Răducanu

”Să nu te superi dacă plîng”

Corina Sîrghi – voce
Cătălin Răducanu
– pian

Așa-mi bate inima, De ce te uiți la mine cu ochi străini și goi, Iubite, Plimbare prin București.
Cîteva dintre cîntecele pe care Corina Sîrghi [diva interbelică deghizată superb într-o regină hipsteriță contemporană] și Cătălin Răducanu [înzestrat și versatil pianist de jazz și muzică clasică] le aduc pentru îndrăgostiți, și nu numai, în Green Hours pe 14 Februarie. Lui 14 Februarie i se mai spune și Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day! Așa că să nu vă supărați dacă vărsați o lacrimă. Ca-n amor.

– – –
intrare:
– 35 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului

** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 14 Februarie 20:00 - Vineri 14 Februarie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120