Decembrie, 2019

miercuri18Decembrie8:00 PM10:30 PMconcert Diana Miron - Sian Brie8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Concerte:Jazz2 Locuri ocupate43 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

concert
Diana Miron – Sian Brie

Diana Miron – voce & vioară
Sian Brie – ghitară, clarinet

Sian și Diana cîntă împreună din 2011, de cînd s-au întîlnit la un curs de jazz în facultate. De atunci și pînă acum au dezvoltat o expresie comună de scriere, marcată de libertate stilistică.
Chiar dacă de obicei împing foarte departe limitele sunetelor, concertul acesta e unul în care cei doi aduc melodii și versuri relaxate, pe care le alătură experimentelor improvizatorice.


intrare:
– 25 de lei – în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 30 de lei – în ziua evenimentului, la intrare
++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 18 Decembrie 20:00 - Miercuri 18 Decembrie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120