Noiembrie, 2019

joi14Noiembrie8:00 PM10:30 PMClaudia Cervenca & FriendsMuzică Nouă8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz5 Locuri ocupate40 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Claudia Cervenca & Friends
Muzică Nouă

Claudia Cervenca (AT) – voce
Nicolas Simion (RO/DE) – sopran sax, flaut, clarinet bas
Antonis Anissegos (GR) – pian
Sorin Romanescu (RO) – ghitară și electronice

„În muzica experimentală și de avangardă încerc să găsesc mijloace noi de exprimare, folosind diferite tehnici vocale, așa numitele „extended vocal techniques“. Forme noi de expresie sonora, uneori preluate din limbajul electronic sau din mediul înconjurator, poezie instantanee într-o limbă imaginată, sau fragmente melodice improvizate: toate acestea definesc limbajul meu de expresie vocală“. (Claudia Cervenca)

Născută în Brașov, Claudia Cervenca trăiește în Austria din 1990. Studiază jazzul la Viena, interesată tot mai mult înspre improvizația liberă și Muzica Nouă. În acest context,, Claudia devine o căutătoare permanentă a noi forme de expresie vocală, ce acoperă o gamă largă de calități: de la primitiv, minimalist și fragil pînă la „nerafinat“, dur, zgomotos și gutural.
Artista vieneză filtrează influențe din muzica de jazz, etno și contemporană, adaugă elementele unui limbaj de expresie personal, care evoluează într-o expresie artistică originală, creînd peisaje sonore unice.
Claudia Cervenca iubește explorarea potențialul vocal uman.

Împreună cu cei trei cunoscuți – dar mai ales excelenți – artiști care îi vor sta alături pe scena Green, de asemenea improvizatori de excepție ai scenei europene, Claudia va provoca publicul cu un performance de Muzică Nouă, contemporană – un experiment mai mult decît interesant, în aceeași măsură pentru quartet și pentru auditoriu.


intrare:
– 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului

** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 14 Noiembrie 20:00 - Joi 14 Noiembrie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120