Noiembrie, 2020

duminică08Noiembrie4:00 PM5:30 PMCătălina Beța Quartet. Jazz on a Sunday Afternoon4:00 PM - 5:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Cătălina Beța Quartet
”Jazz on a Sunday Afternoon”
Cătălina Beța – voce
Albert Tajti – pian
Florian Nicolau – bas
Gabi Matei – baterie

Întregul program pornește de la aranjamentele făcute de stelarul pianist Albert Tajti pieselor standard jazz sau pop interpretată de cei doi de-a lungul colaborării lor organice. Formula este îmbogățită și completata perfect de secția ritmică de prim rang, basistul Florian Nicolau și bateristul Gabi Matei.

Ideea serii dansează în jurul acestor zboruri de păsări – inimile noastre, frînte dar încă pulsatile, încă vii, care năzuiesc către zbor.

“Inima mea fără aripi zboară” – Zaharia Stancu. 

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 4 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:
– 30 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 8 Noiembrie 16:00 - Duminică 8 Noiembrie 17:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120