Februarie, 2020

sâmbătă15Februarie11:00 AM12:00 PMCălătoriile lui Ivan11:00 AM - 12:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120Spectacole:TeatruConcerte:Folk10 Locuri ocupate25 Locuri rămase

Detalii eveniment

Compania de teatru pentru copii ”Hopa trop” – Seria Povești la cutie
&
Green Hours prezintă:

Călătoriile lui Ivan
spectacol pentru copii

Povești la cutie este o serie de narațiuni tradiționale și contemporane spuse cu ajutorul teatrului de umbre, al poveștirii și al muzicii live.
Călătoriile lui Ivan, primul spectacol realizat în cadrul acestui proiect de storytelling, este scris de Beatrice Iordan. Spectacolul vorbește despre importanța muzicii în viețile noastre: ca mod de a trăi, ca exprimare a bucuriei sau liniștea ce o trăiește pruncul la auzul cîntecului de leagăn al mamei.
Despre muzica ce ne însoțește permanent și căreia i-am simți cu adevărat lipsa doar atunci cînd nu am mai avea parte de ea.
Cu o astfel de situație este confruntat Ivan, personajul principal al acestei povești, alături de care vom porni într-o călătorie imaginară. Vom fi purtați în feluritele aventuri ale eroului  nostru de undele muzicii live realizate de Maruca și Florin Iordan.
Evenimentul se adresează copiilor peste 7 ani și adulților iubitori de poveste.

Concept / scenariu / construcție siluete / povestitor: Beatrice Iordan
Muzică live: Maruca și Florin Iordan

Durata: 45 de minute


intrare:
– 25 de lei
Bilete: online, pe Bilet.ro și la Green Hours
[achiziționarea în avans a biletelor presupune rezervarea automată a locurilor]

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 15 Februarie 11:00 - Sâmbătă 15 Februarie 12:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120