Iulie, 2021

miercuri14Iulie7:00 PM9:00 PMBRAZILIAN TRIP 5MCCGA7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Concerte:Bossa Nova,Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

BRAZILIAN TRIP 5MCCGA

Mara Halunga – voce, pandeiro
Cauê De Marinis – ghitară
Cătălin Milea –  flaut, saxofon
Alex Man – contrabas
Gabi Matei – baterie

Mara Halunga și Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018, o manifestare autentică, aducînd din Brazilia, pe lîngă binecunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, dar tradiționale, rezultînd o călătorie sonoră ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecînd prin Rio de Janeiro și rămînînd într-o continuă căutare și extindere. Vă ropunem un voiaj colorat, vesel, dar și puțin melancolic.
– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 8 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
Preț bilete:
– 50 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare, în seara evenimentului.
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 14 Iulie 19:00 - Miercuri 14 Iulie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120