Iulie, 2022

marți26Iulie7:00 PM9:00 PMBRAZILIAN TRIP 5MCAMG7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

BRAZILIAN TRIP 5MCAMG

Mara Halunga – voce, pandeiro
Cauê De Marinis
– ghitară
Alexandru Olteanu
– pian
Alex Mike
– bas
Gabi Matei
– baterie

Mara Halunga și Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018, o manifestare sinceră și autentică, aducînd din Brazilia, pe lîngă binecunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, dar tradiționale.
Ocălătorie sonoră ce a pornit cu samba din São Paulo – orașul natal al lui Cauê – și trecînd prin Rio de Janeiro, într-o continuă căutare și extindere.

Un voiaj colorat, vesel, dar și puțin melancolic, trecînd prin samba, MPB ( música popular brasileira) și bineînțeles, bossa-nova, exclusiv în muzicala limbă portugheză braziliană. 
Ia-ți biletul și vino în Grădina GreenHours! Boa Viagem! 

Locuri limitate

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 26 Iulie 19:00 - Marți 26 Iulie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120