Noiembrie, 2022

joi24Noiembrie8:00 PM10:00 PMBRAZILIAN TRIP 4MGCA8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Bossa Nova,Jazz,Samba

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

BRAZILIAN TRIP 4MGCA

Mara Halunga – voce, pandeiro
Gabriela Costa
– voce
Alex Man
 – ghitară
Cauê De Marinis
– ghitară

Mara Halunga și Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018.
O manifestare autentică, ce aduce din Brazilia, pe lîngă binecunoscuta bossa-nova, și exprimări mai puțin familiare, dar tradiționale, din care rezultă o călătorie sonoră ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecînd prin Rio de Janeiro și rămînînd într-o continuă căutare și extindere. 

Pe Gabriela Costa si Alex Man, pasiunea comună i-a adus împreună în trei proiecte inedite (muzica braziliană tradițională, jazz și muzică românească de altădată), care poartă amprenta puternicelor lor personalități, ca oameni și ca artiști. Bucuria de a cînta muzica braziliană s-a concretizat într-un material unic pentru România, albumul numit “Tempo de amor”.

“Brazilian Trip” nu este doar un concert, este o invitație pe pămînt sud american, într-un eveniment cu povești muzicale, cu sonorități aproape de tradiție și încărcate de multă iubire. Propunem o noapte colorată, veselă, dar și puțin melancolică, trecînd prin samba, MPB ( música popular brasileira) și bineînțeles, bossa-nova.

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 24 Noiembrie 20:00 - Joi 24 Noiembrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120