Martie, 2019

miercuri06Martie8:00 PM10:30 PMBenjamin Sauzereau (FR)solo guitar8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz21 Locuri ocupate29 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
 
Benjamin Sauzereau (FR)
 
”Doar” un solo de ghitară: piese instrumentale, jumătate compuse și jumătate improvizate, haiku-uri situate ca inspirație undeva între Arvo Pärt, Duke Ellington, The White Stripes și Nino Rota.
 
https://sauzereau.wordpress.com/
 
Despre disc: https://benjaminsauzereau.bandcamp.com/releases
11 piese pentru ghitară solo, 11 atmosfere muzicale cu o dimensiune improvizatorică, 11 încercări de a simți prezentul, în același timp păstrînd o identitate poetică clară.
 
intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 35 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 6 Martie 20:00 - Miercuri 6 Martie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120