Iunie, 2019

marți25Iunie7:30 PM9:45 PMprezintă: LAURA BENEDEK - NO VISA FOR UK - BACHELOR CONCERT7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz15 Locuri ocupate85 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
 
LAURA BENEDEK – NO VISA FOR UK – BACHELOR CONCERT – A NIGHT OF CELEBRATION
 
Laura Benedek – Bass
Sergiu Bivol – Trumpet
Lucas Contreras – Guitar
Sergiu Chirileasa – Keys
Gabi Matei – Drums
 
Maria Șimandi – Vocals
Lavinia Iancu – Guitar
Andu Devesievici – Drums
 
Paolo Profeti – Saxophone
 
Andra Maria – Vocals
 
Marta Popovici – Vocals
 
Ioana Șelaru – Violin
Andra Ștefan – Violin
 
 
Being so passionate about her bachelor subject and wanting to end her 4 year long studies in a joyous note, Laura decided to take example from the western countries by organizing herself a bachelor concert in which she’ll try to surpass her boundaries by bringing various elements on the stage. For the past 2 years she started discovering and creating a bond with the London jazz scene, a scene that is fresh, modern, actual, a new wave that is emerging significantly worldwide. She tried to learn and understand their unique language spending hours and hours listening to their recordings and later on getting in touch with the musicians themselves either via social media and/or live concerts. The inspiration she got from their music translates into her music and actions as a musician as well as a human being. Because of this Laura wants to share the love she found within the UK jazz scene with people around her. And what better way to do it than with a concert surrounded by friends that helped and inspired her constantly during her university years? Bringing together different musicians from different projects she worked on the last couple of years, Laura will present music from the London jazz scene, own compositions by her two bands Lost in 13 and Laura’s 5ive, all wrapped up carefully in 2 joyous hours. There will be some elements that will spice up the concert from time to time and the guarantee that you won’t regret spending the Tuesday night in the most beautiful and welcoming jazz garden Bucharest has to offer. This time the concert will start exactly at the time mentioned in the event so please don’t be late cause you’ll miss some great music, vibes and energy. Don’t forget to bring your friends along cause it’s time to celebrate!
 
Fiind foarte pasionată de subiectul pe care și l-a ales pentru licență și dorind să-și încheie cei 4 ani universitari într-o notă pozitivă, Laura a decis să preia modelul Universităților de Muzică din vestul Europei, organizându-și un concert de licență în care va încerca să-și depășească limitele îmbinând și aducând numeroase elemente pe scenă. În ultimii 2 ani ea a început să descopere și să creeze o legătura specială cu scena londoneză de jazz, o scenă care este fresh, modernă, actuală, un val nou care fără îndoială se află într-o continuă ascensiune la nivel mondial. Ea a încercat să învețe, sa înțeleagă și să aprofundeze limbajul lor unic ascultând în mod neîntrerupt albumele lor, lucru care a încurajat-o în final să intre în contact cu muzicienii fie pe rețelele de socializare, fie la concertele live la care a participat. Inspirația pe care a primit-o din muzica lor se reflectă în muzica și acțiunile ei ca muzician, dar și ca om. Dorind să împărtășească iubirea pe care a dezvoltat-o pentru scena londoneză de jazz cu lumea din jurul ei, Laura a decis să organizeze un concert în care să-și invite prietenii, care au ajutat-o și inspirat-o constant pe parcursul anilor de facultate, să împartă scena cu ea. Timp de 2 ore ea va prezenta muzică de pe scena londoneză de jazz, dar și compoziții ale trupelor Lost in 13 și Laura’s 5ive, care sunt de asemenea inspirate de aceași scenă. Vor exista elemente care vor diversifica din când in când concertul iar în același timp există și garanția că nu ve-ți regreta decizia de a petrece marți seara în una din cele mai frumoase și primitoare grădini de jazz din București. Concertul va începe exact la ora anunțată în eveniment, dorința și rugămintea noastră fiind să nu întarziați pentru a nu pierde muzică și energii bune. Nu uitați să vă chemați prietenii pentru ca e timpul să ne bucurăm și să sărbătorim împreună!
 
PLAYLIST
2 sets – each 1 hour long
starting at 19.30 til 20.30 / 20 minutes brake / 20.50 til 21.50
 
intrare:
_ 20 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
_ 30 de lei – achitat în ziua evenimentului++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485)
 
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
Detalii sau precizări – tot pe rezervlagreen@gmail.com
 
rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.
 

Ora

Marți 25 Iunie 19:30 - Marți 25 Iunie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120