Noiembrie, 2019

miercuri13Noiembrie8:00 PM10:30 PMANTONIS ANISSEGOS QuartetANTONIS ANISSEGOS Quartet 8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz7 Locuri ocupate38 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

ANTONIS ANISSEGOS Quartet
Greek Jazz

Antonis Anissegos [GR] – pian
Nicolas Simion [RO] – saxofo(a)n(e)
Sorin Romanescu [RO] – bas electric
Iulian Nicolau [RO] – baterie

Compozitor, pianist și artist de muzică electronică, muzicianul grec Antonis Anissegos locuiește în Berlin din 1998, unde colaborează cu Berliner Ensemble, Neuköllner Oper, Novoflot și este premiat pentru compozițiile sale de Senatul de la Berlin. Studiază pianul în Grecia și Ungaria, iar în Austria și Germania se specializează în studiul compoziției alături de K. Schwertzig și W. Zimmermann. Concertează în Europa, Asia și America, iar numele său este inclus în peste 40 de discuri de muzică creativă contemporană.

Alături de Nicolas Simion, binecunoscutul saxofonistul român (adoptat de ani de zile de Austria și Germania), de prodigiosul ghitarist – și iată, și basist – Sorin Romanescu și nu în ultimul rînd de tînărul, talentatul și tot mai vizibilul baterist Iulian Nicolau, artistul grec ne propune un concert dinamic de jazz modern cu inflexiuni etno, grecești și românești deopotrivă.


intrare:
– 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului

** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 13 Noiembrie 20:00 - Miercuri 13 Noiembrie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120