Septembrie, 2022

luni19Septembrie7:00 PM9:00 PMAna Dubyk | ”Halcyon”lansare de album7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Ana Dubyk : ”Halcyon
lansare de album

Ana Dubyk – voce
George Dimitriu – ghitară
Andrea Caruso (IT) – contrabas

”Cel mai mult mă emoționează lansarea albumului Anei Dubyk, o voce aparte pe scena românească de jazz. Ana nu se teme să caute, să încerce, să se joace. Vocea ei e un instrument care farmecă. Inteligența, frumusețea și empatia Anei se traduc în compozițiile ei și răsună direct în plexul spectatorului. Nu mi s-a întâmplat doar o dată să plîng la un întreg concert al Anei Dubyk. Sigur, nu vă chem să plîngeți, ci să vă bucurați alături de ea și pentru ea. Jazz-ul în România începe să capete forme alese. Jazz-ul în România e viu și țipă din rărunchi.” (Rozana Mihalache – director artistic Green Hours)

“Lansarea mondială va fi pe 18 septembrie. Un concert în fosta biserică romano-catolică de la Ofsenița, care va fi și live-stream. Prima locație este mai aproape de locul în care am început eu să cînt, iar Green este…Green. Green e locul în care am cîntat prima oară Silence in Petrila în București.” (Ana Dubyk)

Halcyon, conform scriitorilor antici, reprezintă o pasăre mitică, ce se înmulțește într-un cuib care plutește pe mare la solstițiul de iarnă, fermecînd vîntul și valurile întru calm.

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Luni 19 Septembrie 19:00 - Luni 19 Septembrie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120