Octombrie, 2019

duminică20Octombrie8:00 PM10:30 PMconcert Ana Dubyk & George Dumitriu8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz13 Locuri ocupate32 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

concert
Ana Dubyk & George Dumitriu

Ana Dubyk – voce
George Dumitriu – ghitară

Ana & George vor cînta atît piesele originale ale Anei (printre care regăsim Silence In Petrila, piesă apărută în documentarul Planeta Petrila de Andrei Dăscălescu), precum și standarde de jazz și improvizații libere.

 
Ana Dubyk a studiat pian clasic și canto clasic la liceul de muzică din Timișoara, continuînd cu secția de jazz a Univerității Naționale de muzică din București. A absolvit Masterul în cadrul cadrul secției de jazz de la Prins Claus Conservatory din Groningen, Olanda. A cîntat în diferite cluburi și festivaluri din România, New York, Olanda și Republica Moldova (Filmul de Piatra, JazzTM, ShortsUP etc). A colaborat cu muzicieni din Columbia, SUA, Coreea, Italia, Spania, Franta, Lituania Rusia și cu muzicieni români precum Toma Dimitriu, Mircea Tiberian, Albert Tajti, Michael Acker, Mihai Iordache, Răzvan Cojanu, Iulian Nicolau etc. Face parte din grupul a capella The Twisters, alături de care a colaborat cu pianistul de jazz, compozitorul și profesorul Mircea Tiberian în musical-ul “Jazzy Tarot”.

George Dumitriu a studiat vioara clasică la Universitatea Națională de Muzică din București și ghitară jazz în Groningen, New York și Consevatorul din Amsterdam, unde s-a concentrat pe live electronics. A colaborat cu muzicieni precum Ambrose Akinmusire, Theo Loevendie, Michel Godart, Ack van Rooyen, Michael Moore Sanem Kalfa, și proiecte precum Alex Simu Quintet, Kaja Draksler Octet, Hidden Myth, Romanian Jazz Collective, Newstalgia, Steven Kamperman Trio. Printre albumele sale regăsim Proverbe (DUMItRIO – TryTone, 2017), Future Nostalgia (DUMItRIO – FN01, 2014) sau Dance (Sanem Kalfa – 2018).


intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 30 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 20 Octombrie 20:00 - Duminică 20 Octombrie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120