Iunie, 2019

vineri07Iunie7:30 PM9:45 PMALEA JACTA sud-EST... Sergiu Cioiu COOL in Green!7:30 PM - 9:45 PM Spectacole:PoezieConcerte:Poezie17 Locuri ocupate83 Locuri rămase

Detalii eveniment

ALEA JACTA sud-EST…
Sergiu Cioiu COOL in Green!

Un recital poetic, tandru și ironic.

Sergiu Cioiu – voce
Lyuben Gordievski – pian şi baian
Vlad Crețu – ghitară
Adrian Flautistu – contrabas

Cîntece și poeme de Alexandru Mandy, Miron Radu Paraschivescu, Adrian Păunescu, Ştefan Radof, Marin Sorescu, Lucian Vasilescu, Romulus Vulpescu și alții.

Sergiu Cioiu, om-spectacol, cu o lungă experiență de actor-cîntăreț, stabilit de peste 35 de ani în Canada, revine periodic în țară din aprilie 2016. 

Artistul participă la emisiuni de televiziune, prezintă recitaluri de succes pe scenele bucureștene și nu numai, în care îmbină cîntecul cu poezia.

Sergiu Cioiu este un cunoscut interpret de muzică uşoară din anii ’60, ’70, care a lansat piese de succes precum “Cântecul vântului”, “Glasul tău”, “Pentru cine?”, “Mersi, Becaud”, “Poarta sărutului”, “Masa tăcerii”, “Coloana fără sfârşit”, “Primul loc de pe pământ”, “Dintr-un milion” sau “Cine a găsit tinereţea mea…”.

intrare:

– 25 de lei – achitat în avans, pînă în 3 iunie inclusiv: online, pe Bilet.ro & la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485

– 40 de lei – achitat între 4 și 7 iunie, la sediul Green Hours

++ redus la 1/2 (20 de lei) pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului! Detalii sau precizări – tot pe rezervlagreen@gmail.com

rezervări:

# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)

# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.

Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.

☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.

☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…

☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 7 Iunie 19:30 - Vineri 7 Iunie 21:45