Septembrie, 2021

miercuri29Septembrie8:00 PM9:30 PMalcool, lumină și puțină moarteteatru în grădină. intrare liberă. 8:00 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Teatru

Detalii eveniment

Intrare liberă. Rezervări aici
——————————————————
alcool, lumină și puțină moarte. studiu de caz
după “Titanicul” de Florin Lăzărescu
——————————————————
distribuția: Loredana Cosovanu, Tiberiu Enache, Alina Mîndru, Claudia Chiraș, Călina Epuran, Elena Albu
scenografia: Andreea-Diana Nistor
un spectacol de Daniel Chirilă
Reprezentația face parte din cadrul STAGIUNII FRILENSĂR ÎN AER LIBER, din proiectul cultural RURAL, co-finanțat Administrației Fondului Cultural Național, sesiunea II/2021.
RURAL este un proiect cultural de teatru popular contemporan ce constă în dezvoltarea unui spațiu de creație artistică performativă ce va porni de la tema evoluția funcțiilor și derivatelor socio-culturale ale satului românesc postsocialist. Proiectul continuă astfel una din direcțiile artistice ale platformei culturale Frilensăr, și anume, cea de analiză și explorare a temelor tradiționale din lumea rurală specifică țării noastre.
——————————————————
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Ora

Miercuri 29 Septembrie 20:00 - Miercuri 29 Septembrie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120