Septembrie, 2019

joi12Septembrie7:30 PM9:45 PMAdrian Naidin. Pân’ la rai7:30 PM - 9:45 PM Concerte:World Music33 Locuri ocupate27 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Adrian Naidin
Pân’ la Rai

Green Hours se bucură să găzduiască din nou un proiect semnat de violoncelistul, vocalistul și componistul Adrian Naidin, ce va fi însoțit de pe scenă de alți trei muzicieni de mare ispravă.

“Pân’ la rai”este un proiect de excelență, aplaudat pe scene prestigioase și inclus pe coloana sonoră a unui film internațional aspirant la Oscar.

Una dintre cele mai valoroase compoziții imaginate, în maiestoasa umbră a Mariei Tănase, proiectul lui A. N. se apropie cu bucurie de teme tradiționale pentru a le explora profunzimile, (re)dându-le viață în cele mai dinamice sunete ale jazz-ului contemporan. Amestec de tradițional și avangardă, tehnic și non-conformist, violoncelistul Adrian Naidin își testează imaginația într-un splendid experiment acustic, însoțindu-se de muzicieni cu personalități și cariere de excepție.

Printre aceștia, redutabilul pianist Bogdan Munteanu, alături de Eugen Amarandei – unul dintre cei mai tehnici și mai inspirați dintre contrabasiștii României precum și excelentul percuționist Gilberto Ortega, un muzician inventiv și imprevizibil, testat în formule avangardiste și în proiecte acustice insolite.

Căutat și iubit de un public fidel dar și de numeroși noi admiratori, , Adrian Naidin spune permanent povești muzicale, fie în cheia jazz-ului inspirat dintr-un filon etno autentic, fie dând sensuri noi compozițiilor imaginate de Bach, Brahms sau Paganini.

O revelație a ultimilor ani în spațiul cultural românesc, muzicianul Adrian Naidin și-a consolidat locul privilegiat în artiștii de elită, inclusiv prin recitaluri oferite la reuniuni culturale exclusiviste, (între care Gala UNITER, Teatrul Național București etc.), precum și prin colaborări cu artiști de prim rang, cum ar fi Horațiu Mălăele, Ion Caramitru sau Daniela Nane.

– – –
intrare:
– 40 de lei – achitat în avans, online, pe Bilet.ro, începînd din 1 septembrie [achitarea în avans presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 50 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)

# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 12 Septembrie 19:30 - Joi 12 Septembrie 21:45