Martie, 2022

vineri04Martie7:00 PM9:00 PMAdi Stoenescu Trio. Surfacing7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Adi Stoenescu Trio (RO/BG)

SURFACING

Adi Stoenescu – pian
Mihail Ivanov – contrabas
Iulian Nicolau – tobe

Adi Stoenescu Trio – SURFACING este cea mai nouă formulă sub care pianistul Adi Stoenescu explorează peisajul în schimbare al jazz-ului contemporan. Componența  actuală, cu Mihail Ivanov la contrabas și Iulian Nicolau la baterie, se organizează în jurul unor compoziții în primă audiție, la care se adaugă cele incluse pe albumul „Waking Light al Adi Stoenescu Group, lansat la final de noiembrie 2021: https://adistoenescu.bandcamp.com/album/waking-light.

Compozițiile propuse în format de trio sunt un prilej pentru interplay, o muzică cu forme mai libere, care se dezvoltă pe moment, ca o conversație între prieteni. O dovadă a puterii jazz-ului de a aduce împreună instrumentiști din țări și contexte muzicale diferite, Adi Stoenescu Trio propune un sound deschis la influențe și interpretări, care se construiește de fiecare dată altfel în dialogul de pe scenă.

Locuri limitate

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

!!! Avînd în vedere reglementările legale în vigoare desfășurarea activității cu publicul în cadrul Green Hours se face în următoarele condiții:
Este permis accesul publicului în sala de spectacol pînă la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care:
▪︎ sînt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
▪︎ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 4 Martie 19:00 - Vineri 4 Martie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120