Octombrie, 2021

vineri22Octombrie8:00 PM10:00 PMAdi Stoenescu Group | “Waking Light”8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Adi Stoenescu Group
“Waking Light”

Adi Stoenescu –  pian electric
Paolo Profeti – saxofon alto
Mihail Ivanov – contrabas
Borislav Petrov – baterieAdi Stoenescu Group prezintă 2 seturi la Green Hours, în avanpremiera lansării albumului “Waking Light”.
Adi Stoenescu Group este numele sub care pianistul Adi Stoenescu explorează alături de instrumentiști variați un peisaj în schimbare al jazz-ului contemporan. Dinamic ca stilistică și componență, proiectul a luat forme acustice, cu pian și contrabas (Green Hours Jazz Fest, Septembrie, 2020), dar și electrice, la care s-au adăugat efecte. Deși piesele conțin elemente indie, pop și rock, punctul de referință rămîne cel dat de improvizație și de interacțiunea spontană a instrumentiștilor. Printre colaboratorii de pînă acum îi amintim pe Paolo Profeti, Borislav Petrov (BG), Mihail Ivanov (BG), Michael Acker, Cristian Soleanu.
!!! Avînd în vedere reglementările legale în vigoare desfășurarea activității cu publicul în cadrul Green Hours se face în următoarele condiții:
Este permis accesul publicului în sala de spectacol pînă la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care:
▪︎ sînt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
▪︎ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.
 
Preț bilete:

– 50 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 22 Octombrie 20:00 - Vineri 22 Octombrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120