Ianuarie, 2019

joi03Ianuarie8:00 PM10:30 PMAda Milea. Republica Mioritică România8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Concerte:Blues40 Locuri ocupate

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Ada Milea: Republica Mioritică România

Sînt cam 20 de ani de cînd Ada Milea a cîntat pentru prima dată în Green Hours.
Ne bucurăm, iată, ca întîiul eveniment din 2019 în Green, să fie un concert solo Ada Milea, cu piese de pe primul ei album ”Republica Mioritică România”.
Vom asculta, printre altele, ”Greierele și furnica”, ”Leagăn dulce de oțel”, ”Granița-n raniță”, ”Foamea”, precum și piese noi.

Vă așteptăm ca și cînd. 


intrare:
– 35 de lei – achitat în avans (în limita a 40 locuri), pînă în preziua evenimentului, exclusiv pe Bilet.ro, începînd din 24 dec.
– 40 de lei* – achitat în ziua evenimentului, cu rezervare prealabilă prin www.greenhours.ro
* redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 3 Ianuarie 20:00 - Joi 3 Ianuarie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120