Octombrie, 2019

sâmbătă12Octombrie8:00 PM9:30 PMAceastă Sonia8:00 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Teatru

Detalii eveniment

Teatrul LUNI prezintă:

Această Sonia
de Lia Bugnar

cu: Letiția Vlădescu

premiera: 26 octombrie 2018

*Nerecomandat copiilor sub 12 ani.

“Această Sonia” spune povestea unei muziciene de talie internațională, a cărei viață ia o întorsătură tragică și complet neașteptată.
Deși pe scenă se afla o singură actriță, Letiția Vlădescu, dialogurile ei cu alte personaje, “de la celălalt capăt al firului”, estompează senzația de “one woman show”.
“Această Sonia” este povestea unui moment de criză din viața unui om, încadrat de clipa de dinainte și de clipa de după și surprinde felul în care ne redimensionam viața atunci cînd destinul are alta agendă pentru noi decît cea pe care o alcătuiserăm cu nejustificată încredere.
E un spectacol-confesiune si, în ciuda subiectului dureros, sau poate tocmai datorită lui, are binevenite accente comice, care fac îndurabilă reprezentația unui artist căruia soarta îi trage scena de sub picioare.

(foto: Cătălina Flămînzeanu)


intrare: 35 lei/pers

Număr limitat (35) de BILETE achitate în avans, pe Bilet.ro.
[achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– rezervări: 0725570554 (confirmare automată, achitarea se va face la intrarea în sală)

intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green… (NU este permisă intrarea la spectacol după startul reprezentației!)
vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

 

Ora

Sâmbătă 12 Octombrie 20:00 - Sâmbătă 12 Octombrie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120