Octombrie, 2020

vineri23Octombrie7:00 PM9:00 PMA-C Leonte & The BASH7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

A-C Leonte & The BASH

A-C Leonte – voce, vioară & fx
Albert Tajti – claviaturi & bass synth
Alex Arcuș – sax, flaut, bass synth & fx
Tavi Scurtu – baterie

“Valuri paralele unde stau prin ele
Veacuri egiptene, gamele indiene,
Grecii cu ioniene, sirene superlocriene,
Sub metacarpiene fraze imunogene.
Părțile segmente,
Aprig elocvente,
Linii evidente,
Planuri concurente,
Gânduri remanente…
Mesager, mă închin Suflului Divin”

Versurile sînt parte a uneia dintre piesele noi semnate de A-C Leonte & the BASH (Badass SweetHearts) – companionii de încredere ai vocalistei.

Pe 23 octombrie, cei 4 muzicieni revin în forță în fața publicului bucureștean, după aproape un an în care nu au mai mărturisit o reprezentație live în această formulă. Vom asculta piese de pe ultimul lor album “Dream House”, dar și noi compoziții.

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 6 spectatori).

Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:
– 40 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 50 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 23 Octombrie 19:00 - Vineri 23 Octombrie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120