Septembrie, 2020

marți29Septembrie7:30 PM9:30 PM7th Sense7:30 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

7TH SENSE

Laura Benedek – bas electric
Sergiu Bivol – trompetă
Adi Stoenescu – pian
Lucas Contreras – ghitară
Gabi Matei – baterie

Inspirati de scena locală a jazz-ului londonez, numit de criticii muzicali ”noul val”, cei cinci și-au creat o formulă în care experimentează o fuziune de stiluri, cu dorința ca fiecare membru al trupei să-și lase amprenta în muzica pe care o creează împreună.
În urma succesului primului concert în formula actuală, concert care a avut loc în martie 2019, la clubul bucureștean de jazz Green Hours, cei cinci s-au aventurat în lumea compoziției.

Primele ”originals” le-au prezentat  în premieră mondială în mai 2019, în cadrul ediției a XI-a a Green Hours JAZZ Fest.
Au urmat alte concerte în București, precum participarea la Euroradio Jazz Competition, dar și o prezență în Cluj-Napoca, la festivalul ”Art in the Street”.
La finalul unui an atît de prolific, în decembrie 2019, pe scena aceluiași Green Hours, au prezentat compoziții noi și au inițiat o serie de jam session, care s-a derulat bilunar (pînă în martie) pe parcursul anului 2020.

Sound-ul propus de 7th SENSE este unul modern, fresh și actual, dar și o fîșie de lumină și speranță în lumea aceasta haotică.

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 4 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
În caz de vreme neprielnică, cum nu ne vom putea retrage în UnderGreen, concertul va fi amînat pentru a doua zi – 30 septembrie!

Preț bilete:
– 30 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 29 Septembrie 19:30 - Marți 29 Septembrie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120