Aprilie, 2019

sâmbătă13Aprilie8:00 PM10:30 PM4TUNEJAZZ8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Funk,Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

4TUNE

Paolo Profeti –  sax
Sorin Romanescu –  guitar
Răzvan Cojanu – double bass
Iulian Nicolau – drums

Bucurîndu-se de apreciere și recunoaștere pe plan național și internațional, membrii acestui cvartet sînt dovada faptului că jazz-ul autohton e în continuă ascensiune.
Repertoriul grupului cuprinde compoziții proprii care, din punct de vedere stilistic, pendulează între jazz-ul tradițional, cel modern și muzica de avangardă. 

intrare:
– 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului
++redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).
 
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică & relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ ATENȚIE: accesul publicului în sală NU este permis după startul reprezentației.
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 13 Aprilie 20:00 - Sâmbătă 13 Aprilie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120