Contact

Green Hours jazz-café

Calea Victoriei 120 | Bucureşti, România

Program
Luni—Duminică: 9:00AM–09.00PM

Rezervări evenimente / events bookings:
rezervlagreen@gmail.com

Rezervări restaurant Bistro by Green Hours / Bookings for Bistro by Green Hours: 0751 772 275

Concert proposals: office@greenhours.ro

Regulament de ordine interioară:

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.
☼ În cazul în care se anulează spectacole din motive tehnice, publicul este anunțat prin paginile de Facebook Green Hours și Teatrul LUNI  și prin intermediul www.greenhours.ro, sau telefonic, dupa caz.

În cazul persoanelor defavorizate, precum și al persoanelor încadrate într-o categorie de handicap*, acestea beneficiază de următoarele facilități:
●Copilul cu handicap, precum și persoana care îl însotește beneficiaza de gratuitate la bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestări artistice și sportive.
●Adulții cu handicap beneficiază de bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestări artistice și sportive, astfel:
a) adultul cu handicap grav sau accentuat, precum și persoana care îl însotește beneficiază de gratuitate;
b) adultul cu handicap mediu și ușor beneficiaza de bilete de intrare in aceleași condiții ca pentru elevi și studenți.

*Persoanele care se încadreaza într-o anumită categorie de handicap sunt solicitate să ne prezinte un act de identitate și certificatul care atestă dizabilitatea.
Menționăm pentru persoanele cu probleme locomotorii care utilizează scaun rulant pentru deplasare că în UnderGreen nu e prevăzută o intrare cu facilități pentru scaunul rulant (UnderGreen este parte a unei clădiri de patrimoniu).